Een uniek concept

Over DERMA Institute

DERMA Institute is sinds 1998 al een welbekend instituut als het gaat om huidverbetering en is onderdeel van Dermaesthetics. Hiermee is DERMA Institute er niet alleen voor consumenten, maar zijn wij ook een voorbeeld voor de huidspecialisten die met één of meerdere merken van Dermaesthetics werken of willen gaan werken.
DERMA Institute is een uniek concept, waarbij wij als specialisten zelf onze eigen merken van Dermaesthetics nóg beter leren kennen. Zo kunnen wij alle nieuwe innovaties en trends als eerste testen en protocolleren, zodat jullie als consument, maar ook als huidspecialist hiervan kunnen profiteren en de beste resultaten kunnen behalen!

Merken

Al onze merken hebben hun eigen unieke filosofie, maar met één gezamenlijk doel: maximale huidverbetering en resultaat.

WIJ ZIJN huidverbetering

Behandelfilosofie

De basis voor een gezonde huid begint met de juiste producten en behandelingen. Wij bij DERMA Institute zorgen ervoor dat jouw huid weer gezond en stralend wordt!
Bij DERMA Institute wordt er gewerkt met meerdere high-end huidverbeterende merken. Om die reden zijn er geen standaardbehandelingen die worden aangeboden. Alles wordt bepaald aan de hand van jouw wensen en wat de huid nodig heeft. Zo creëren wij voor iedereen een specifieke behandeling op maat, volledig afgestemd op jou en jouw huid.
Ben je nieuw? Dan wordt er voorafgaand aan de behandeling altijd een intake gepland. Tijdens deze intake kunt je jouw wensen in kaart brengen en analyseren wij jouw huid met onze Skin Analyzer. Zo krijgen we een goed beeld van wat de huid nodig heeft. Op basis van deze gegevens wordt er een behandelplan samengesteld en productadvies gegeven. Zo kunnen we samen het beste resultaat behalen voor jouw huid.