Indicaties

DERMA Institute wordt er gewerkt met maar liefst 8 innovatieve merken voor huidverbetering. Elk met een eigen filosofie en één gezamenlijk doel: resultaat! Met onze krachtige behandelingen kunnen we zowel huidveroudering aanpakken als complexere huidaandoeningen zoals acne, rosacea en hyperpigmentatie.

ACNE

Lees meer over de behandeling

Acnebehandeling

Bij DERMA Institute wordt er gewerkt met diverse innovatieve en resultaatgerichte merken die acne kunnen verminderen. Onze producten en behandelingen helpen de gezondheid van jouw huid weer op peil te brengen om zo de acne te verminderen en te voorkomen. Het resultaat is een diep gereinigde huid, minder pustels, verfijnde poriën en een gekalmeerde en egale huid.

Wat is acne en hoe ontstaat het?

Acne is een wereldwijd voorkomend probleem, die zowel op jongere als op latere leeftijd voorkomt. Het kent diverse vormen en gradaties. Vaak komt acne voor op het gezicht, maar het kan zich ook voordoen op andere gebieden van ons lichaam. Acne kan ontstaan onder invloed van diverse factoren zoals erfelijkheid, medicatie, voeding, stress, hormonen of verkeerd productgebruik.
Lees meer

hyperpigmentatie

Lees meer over de behandeling

Behandeling van hyperpigmentatie

Bij een intake bij DERMA Institute zullen we goed achterhalen wat de achterliggende oorzaak is van het pigment en hoe diep het pigment zit. Op basis daarvan kunnen we een behandeltraject inzetten om het pigment te verhelderen. Je zult merken dat je huid na de behandeling direct een heldere teint heeft.

Wat is hyperpigmentatie en hoe ontstaat het?

Hyperpigmentatie betekent letterlijk teveel pigment en ontstaat door een overproductie van melanine – het pigment dat verantwoordelijk is voor onze huid- en haarkleur. Pigment beschermt onze huid tegen schadelijke UV-straling, maar bij een overmatige productie door bijvoorbeeld zonverbranding, hormonen of andere schade aan de huid kunnen er pigmentvlekken ontstaan.

rosacea

Lees meer over de behandeling

Behandeling van rosacea

Rosacea kan prima behandeld en onder controle gehouden worden, maar iemand met rosacea zal hier altijd wel gevoelig voor blijven. Met onze producten en behandelingen zorgen we ervoor dat de inflammatie en roodheid wordt aangepakt en de huidbarrière versterkt wordt. Zo worden invloeden van buitenaf geweerd voor een stralende huid.

Wat is rosacea en hoe ontstaat het?

Rosacea is een veelvoorkomende chronische huidaandoening die vaak pas op wat latere leeftijd naar voren komt en betekent letterlijk ‘’rood als een roos’’. Rosacea kent geen eenduidige oorzaak, maar er zijn wel diverse factoren die het ontstaan kunnen triggeren zoals temperatuurverschillen, zon, cosmetica, geneesmiddelen, hormonen, gekruid voedsel en alcohol.
Lees meer

Huidveroudering

Lees meer over de behandeling

Anti-ageing behandeling

Wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar iemand van 80 jaar weer op 40 jaar laten lijken is natuurlijk onrealistisch. Bij DERMA Institute bieden we realistisch haalbare resultaten met onze producten die de huid stimuleren om nieuw collageen en elastine aan te maken. Dit vermindert fijne lijntjes, rimpels en verslapping én vertraagt het verouderingsproces voor een voller en jonger ogende huid.

Wat is huidveroudering en hoe ontstaat het?

Onze huid veroudert met de jaren, dat is een volledig natuurlijk proces en onvermijdbaar. De uiterlijke kenmerken van huidveroudering zullen niet direct zichtbaar zijn, maar verschijnen pas vanaf ongeveer je 35e. De snelheid waarin huidveroudering plaatsvindt wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald zoals roken, leefstijl, hormonen, voeding en UV-straling.
Lees meer

gevoelige of kwetsbare huid

Lees meer over de behandeling

Behandeling van een gevoelige en kwetsbare huid

Met onze krachtige producten en behandelingen zullen we de huidbarrière weer in balans brengen. De huid zal er gekalmeerd en rustig uitzien. Mocht een kwetsbare huid gepaard gaan met een ander huidprobleem zullen we eerst de huidbarrière herstellen alvorens we het andere probleem aanpakken. Zo kan de huid de producten en behandelingen beter tolereren en behalen we de beste resultaten.

Wat is een gevoelige of kwetsbare huid en hoe ontstaat het?

Kwetsbare en gevoelige huiden reageren vaak op invloeden van buitenaf zoals temperatuurverschillen, kou, wind e.d. Deze invloeden zouden normaliter geen reactie moeten veroorzaken. Bij een kwetsbare of gevoelige huid is de huidbarrièrefunctie niet optimaal en kan zich ontwikkelen onder invloed van diverse factoren zoals een slechte levensstijl, stress, UV-straling, klimaat en vervuiling.
Lees meer

littekens

Lees meer over de behandeling

Littekenbehandeling

Bij het behandelen van littekens is het erg belangrijk om te weten hoe het litteken precies is ontstaan en om welke vorm het gaat. Dit is belangrijk voor het inzetten van de juiste behandeling(en) en/of producten. Bij een verheven litteken willen we namelijk zorgen dat het lichaam het ‘’teveel’’ aan weefsel afbreekt, terwijl we bij een verzonken litteken juist collageenaanmaak willen stimuleren.

Wat zijn littekens en hoe ontstaat het?

Littekens zijn er in alle vormen en maten en ontstaan vaak na trauma. Jouw huid herstelt zichzelf nadat deze beschadigd is door bijvoorbeeld heftige acne, een ongeluk of een operatie. Als de beschadiging alleen op onze opperhuid plaatsvindt, is de kans op een litteken vrij klein. Heeft de beschadiging in onze dieper gelegen huidlaag plaatsgevonden, dan is de kans een stuk groter dat er een litteken wordt gevormd.
Lees meer

Behandelingen

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is niet zómaar een massage. Door middel van diverse grepen wordt het bindweefsel in de huid losgemaakt en de doorbloeding gestimuleerd. Dit heeft diverse voordelen voor ons lichaam zoals het verminderen van cellulite en verklevingen, versteviging en verstrakking van de huid en het sneller afvoeren van afvalstoffen.
Lees meer

Microneedling

Microneedling is een uiterst veilige en efficiënte manier voor collageenstimulatie om huidveroudering en complexere huidproblemen aan te pakken. Met de skinneedling pen worden er minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt, waardoor jouw huid zichzelf gaat vernieuwen van binnenuit. In combinatie met actieve werkstoffen die tijdens de behandeling worden gebruikt zoals hyaluronzuur, krijgt de huid een nóg grotere boost.
Lees meer

Resurfacing

Resurfacings zijn peelings, maar hebben net een iets andere werking. Resurfacings brengen door middel van unieke delivery systems de zuren en actieve ingrediënten naar de dieper gelegen huidlagen, zonder hierbij de opperhuid te beschadigen. Dit zorgt voor minimale irritatie en downtime, maar met maximaal resultaat.
Lees meer

Chemische peeling

Een chemische peeling bestaat vaak uit één of meerdere zuren in een bepaalde samenstelling, concentratie en sterkte die het bovenste laagje van onze huid verwijdert, om zo de huid te stimuleren om zichzelf te gaan vernieuwen. De huid kan mogelijk gaan vervellen (exfoliatie), waardoor er een nieuw huidlaagje naar boven komt en zullen huidveroudering of andere complexere huidproblemen worden vermindert. Eventuele huidreacties kunnen voorkomen, afhankelijk van welke chemische peeling wordt toegepast en op welke indicaties.
Lees meer

Resultaten

ba-01-before ba-01-after
ba-02-before ba-02-after
ba-03-before ba-03-after
ba-04-before ba-04-after
ba-05-before ba-05-after
ba-06-before ba-06-after
ba-07-before ba-07-after

Tarieven

De tarieven van de behandelingen zijn vanaf € 85 ,- en worden bepaald aan de hand van de intensiteit.

€ 85 ,-
€ 95 ,-
€ 105 ,-
€ 115 ,-
€ 135 ,-

Extra bindweefselmassage in de behandelingen is op aanvraag, neem hiervoor contact op met DERMA Institute en vraag naar de mogelijkheden.